NYHETER

Torsdagen 9/5 öppnar vi upp kafeet för säsongen (se öppettider under fliken ”öppettider”), loppisen och hantverkshörnan har samma öppettider som kafeét.

Ställplatserna är öppna alla dagar, vill ni förboka ringer ni 070-5905718 eller mailar på info@madebyemma.nu. Midsommarhelgen är redan fullbokad.

 

 

 

Vår bastu renoverades förra året och den finns möjlig att hyra för 350 kr (första timmen) och sedan 100Kr/timme. Våra ställplatsgäster betalar 250kr första timmen och sedan 100 kr/timme. Nu kan ni också boka mat i samband med att ni hyr bastun. Vi kommer ner med maten till er och dukar på verandan eller i förrummet beroende på väder och önskemål. Kontakta oss för önskemål om mat och priser.

Två kajaker (med plats för två personer i var kajak) kommer att finnas för uthyrning, halvdag 400:-/kajak och 600:-/kajak för heldag, flytväst ingår i priset.

Ställplatserna är öppna året runt men på vintern kan det vara svårt att åka ner/upp för backen om det är mycket snö då den vägen inte plogas. Hör gärna av er innan så kan vi meddela om vägen är körbar.

Även om kaféet ännu inte öppnat för säsongen har ni möjlighet att boka kaféet för privata möten, fester etc (max 16 pers). Vi tar också emot cateringbeställningar hela året.. Kontakta oss på tel 070-5905718 alt info@madebyemma.nu för offert.