NYHETER

Kaféet,loppisen och hantverkshörnan kommer att öppna för säsongen torsdagen den 18 maj, se säsongens öppettider under fliken ”öppettider”.

Under vintern så har vi renoverat vår bastu och dess förrum, den finns möjlig att hyra för 500 kr (bastun rymmer max 10 personer) i tre timmar. Nu kan ni också boka mat i samband med att ni hyr bastun. Vi kommer ner med maten till er och dukar på verandan eller i förrummet beroende på väder och önskemål. Kontakta oss för önskemål om mat och priser.

Två kajaker (med plats för två personer i var kajak) kommer att finnas för uthyrning, halvdag 400:-/kajak och 600:-/kajak för heldag, flytväst ingår i priset.

Glampingtältet kommer att finnas uppsatt och möjligt att hyra från mitten av maj. Ett dygn, för två personer, inklusive eftermiddagsfika, middag (där ni själva grillar kött, fisk eller vegetariskt alternativ), frukost, sängkläder, handdukar och badrockar kostar 2390:-, vill ni stanna ytterligare ett dygn kostar det 1990:-. Ni har möjlighet att hyra bastu och kajaker till rabatterat pris.

Ställplatserna är öppna året runt men på vintern kan det vara svårt att åka ner/upp för backen om det är mycket snö då den vägen inte plogas. Hör gärna av er innan så kan vi meddela om vägen är körbar.

Det går bra att boka redan nu, kontakta oss på 070-5905718 alt info@madebyemma.nu för att vara säkra på att få önskad dag, när våren närmar sig kommer ni att ha möjlighet till direktbokning här på hemsidan.

 

Även om kaféet ännu inte öppnat för säsongen har ni möjlighet att boka kaféet för privata möten, fester etc (max 16 pers). Vi tar också emot cateringbeställningar hela året, allt från räkmackor, smörgåstårtor till bufféer och trerätters middagar. Kontakta oss på tel 070-5905718 alt info@madebyemma.nu för offert.