Ställplatser för husbilar

Vi har tre ställplatser på vår gård Stora Rödje som ligger vid sjön Sommen. Ställplatserna är belägna vid vårt båthus och bara några meter från sjön. Det finns ingen el  men i gengäld bjuder vi på en fantastisk utsikt och en härlig naturupplevelse. Vid båthuset finns utemöbler att tillgå, både under tak på verandan och vid sjökanten. Ni kan även låna vår grill.
Vid ställplatserna finns sopkärl. Om ni är i behov av vatten så kan ni fylla på det hos oss på gården. Nytt för i år är att vi även kommer att ställa upp en ”bajamaja” i anslutningen till ställplatserna.

 

Ställplatserna kostar 150kr/dygn och betalas via Swish på 1236221279. ( ange reg.nr i betalningen) alt kontant till oss. Vill ni vara säkra på att få en plats kontaktar ni oss på 070-5905718.

Det finns även möjlighet att hyra vår vedeldade bastu för 150 kr/gång. Kontakta oss så hjälper vi dig att tända den.

Det finns möjlighet att fika på vårt kafé, där du hittar kakor, matiga mackor, pajer och sallader. Om vi har stängt kan ni alltid ringa oss och beställa. I år finns även möjlighet att beställa middag (vi kommer ner med maten och ni grillar själva) och frukost, detta bokas minst ett dygn i förväg.