Ställplatser för husbilar

Vi har tre ställplatser på vår gård Stora Rödje som ligger vid sjön Sommen. Ställplatserna är belägna vid vårt båthus och bara några meter från sjön. Det finns ingen el  men i gengäld bjuder vi på en fantastisk utsikt och en härlig naturupplevelse. Vid båthuset finns utemöbler att tillgå, både under tak på verandan och vid sjökanten.
Vid ställplatserna finns sopkärl och plats att slänga aska. Om ni är i behov av vatten så kan ni fylla på det hos oss på gården. Det finns en ”bajamaja” i anslutningen till ställplatserna som är tillgänglig maj – september.

 

Ställplatserna kostar 150kr/dygn och betalas via Swish på 1236221279. ( ange reg.nr i betalningen) alt kontant till oss. Vill ni vara säkra på att få en plats kontaktar ni oss på 070-5905718.

Passa på att hyra vår nyrenoverade vedeldade bastu. Första timmen kostar 400kr (våra ställplats- och glampinggäster betalar 250 kr för första timmen) och sedan 100 kr/timme. Ring eller maila oss för att boka bastun så är den varm när ni kommer dit.

Ni kan fika på vårt kafé, där du hittar kakor, matiga mackor, pajer och sallader. Om vi har stängt (se våra öppettider under fliken ”öppettider”) kan ni alltid ringa oss och beställa. Nu finns även möjlighet att beställa middag (vi kommer ner med maten och ni grillar själva), lunch och frukost, detta bokas minst ett dygn i förväg. Bastun går också att boka med mat, kontakta oss för menyförslag och pris